Vi bygger stolthet

Å bygge stolthet betyr at alle som er involvert, både egne tømrere og samarbeidspartnere, skal være stolte over det de leverer. Og ikke minst, at husets eier skal være fornøyd og stolt over både prosess og resultat.

For å få dette til er vi avhengig av å ha flinke folk i arbeid. De forstår oppgaven, er flinke fagfolk og de er gode på oppfølging.

Vi ordner hele prosessen fra A til Å, om du enten skal bygge nytt eller renovere huset.

PÅ EGEN TOMT

Har du tomt? Vi har ingen ferdighus, men sammen finner vi ut hvilke behov du har. Dette leverer vi til den beste kvalitet og til avtalt pris.
Vårt mål er at du skal få en best mulig byggesituasjon, og vi hjelper også med tegninger og søknad til kommunen om ønskelig.

PÅBYGG OG RENOVERING

Ombygging og justering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Bygningens særpreg skal beholdes, men huset skal oppfylle dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi har lang erfaring, og vet hva som er mulig å få til innenfor et gitt budsjett.

BOLIGPROSJEKT

Vi utvikler egne prosjekter, som er tilpasset de behov som kundene etterspør. I disse prosjektene finner du både leiligheter, rekkehus og eneboliger i alle størrelser.

Kontakt oss for mer informasjon:

Referanser